Penapis Air Mudah Alih Jimat Kos Elektrik & Kos Pemasangan


Pada masa kadar bil elektrik semakin melambung naik, inilah masa yang terbaik untuk melakukan penjimatan
Air minum yang selamat melalui penapis air mudah alih
Apa yang best sangat dengan penapis air mudah alih ni?

Tentunya:

Tiada kos elektrik dan kos pemasangan tambahan
Selamat
Jimat
Cekap & handal
Mesra Alam

Baca lagi semua info tentang penapis air mudah alih ini di





Get Clean Water Starter Pack with Water Refill 3 Pack
RM460.00

909+303 liter turasan pertama = 40 sen seliter
909 liter setiap turasan berikutnya = 18 sen seliter





Omega GuardTM

Omega GuardTM







Mengandungi minyak ikan yg diektrak dari ikan laut air sejuk di perairan negara Jepun.
Tidak seperti minyak ikan lain dipasaran yg kebanyakannya diproses dari hati ikan, Shaklee Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia.

Apakah kelebihannya serta mengapa dikatakan minyak ikan ini tulen?
  • Mengandungi rangkaian spektrum penuh 7 jenis asid lemak omega 3 semulajadi; antaranya adalah EPA, DHA & ALA.
  • 3 kali lebih tumpat berbanding minyak hati ikan
  • Menurut kajian, 1 sajian Omega Guard membekalkan 905mg asid lemak omega 3 EPA & HDA
  • Menggunakan kaedah ultratulen bergred farmaseutikal dgn teknologi terkini yakni proses penyulingan propsrietari 3 molekul utk mengekstrak asid lemak omega-3 secara tulen & semulajadi disamping menyingkirkan bahan berbahaya spt plumbum (Pb), merkuri (Hg), arsenik (As), kadmium (Cd), dioksin & polychlorinated biphenyl (PCB) yg merupakan bahan kimia industri yg sgt toksik

Peranan Omega Guard dalam Kesihatan


  • Menggalakkan fungsi otak yg sihat bagi golongan dewasa juga kanak-kanak serta membantu peekembangan otak janin
  • Dapat mengurangkan tekanan darah & paras kolestrol (menurunkan trigliserid 65%, menurunkan LDL & keseluruhan kolestrol)
  • Dapat melancarkan peredaran darah & menghalang darah beku serta pengecutan salur darah
  • Mengurangkan risiko spasm salur darah yg berkaitan dgn migrain
  • Dapat memperbaiki tisu paru-paru
  • Dapat menghalang saluran perut & usus dari mengalami ulser
  • Memperbetul fungsi kelenjar
  • Mengurangkan depresi & tekanan
  • Memberikan komunikasi yg lengkap antara sel otak & saraf 
  • Mengintegrasi sistem imun, memperbaiki simptom alergi kulit
  • Mengurangkan inflamasi sendi, ginjal, kulit & lain-lain tempat
  • Menangani kekakuan
  • Membantu merembeskan prostaglandin
  • Menggalakkan fungsi uterin yg sihat
  • Mengurangkan kekejangan ketika datang haid
  • Menyuburkan mata

Siapa yg perlukan Omega Guard?
  1. Penghidap asthma
  2. Penghidap tuberculosis/ batuk
  3. Penghidap sinusitis
  4. Pesakit gastrik/ peptik, ulser perut
  5. Penghidap fatty liver/ hati berlemak
  6. Pesakit jantung/ hypertensi/ strok/ mempunyai kadar kolestrol yg tinggi
  7. Penghidap Hyperthyroidisma & Hipothyroidisma
  8. Sesiapa yg menghadapi depresi/ kegelisahan
  9. Penghidap Alzheimer/ lemah daya ingatan
  10. Sesiapa yg terasa kebas- kebas & kekejangan kaki
  11. Sesiapa yg mengalami masalah sukar tidur @ insomnia
  12. Penghidap migrain
  13. Sesiapa yg mudah letih & lesu
  14. Pesakit Parkinson
  15. Penghidap masalah kulit spt bintik penuaan/ pigmentasi
  16. Penghidap Psoriasis
  17. Penghidap Eczema
  18. Penghidap Lupus SLE
  19. Pesakit Athritis
  20. Sesiapa yg mengalami sakit-sakit badan/ sakit sendi
  21. Penghidap katarak
  22. Penghidap mati pucuk/ impotence
  23. Lelaki yg mengalami masalah prostat
  24. Wanita/ Lelaki yg mandul
  25. Pasangan suami isteri yg menghadapi masalah ketiadaan nafsu berahi/ frigidity
  26. Wanita yg sedang berpantang/ menyusukan anak
  27. Wanita yg mengalami sindrom pra haid
  28. Wanita yg menopaus
  29. Wanita yg mengandung
  30. Pesakit vena varikos
  31. Kanak-kanak yg mengalami masalah pertumbuhan, ADHD, rendah IQ

* Untuk mendapatkan harga yg lebih murah & istimewa serta tips eksklusif panduan pemakanan, hanya dari saya, Zaleha (ID: 962548)
Sila sms/whatsapp: 0197646021
Postage serendah RM6 (S/M), maksimum RM20 (S/S)
COD (cash on delivery) sekitar UTM Skudai, Taman Universiti, Skudai & Johor Bahru



Testimoni: Cara Menghilangkan Jerawat Dengan Berkesan Menggunakan Set Kecantikan Kulit Shaklee

Beberapa hari ni, ramai juga yg bertanya tentang bagaimana cara utk mengatasi masalah jerawat pada kulit muka?
Ok, sebelum tu nak tanya;

Dah lama ke mengalami masalah jerawat ni?
Kalau jawapannya ya, & telah berusaha macam-macam cara dgn penggunaan pelbagai produk pembersih muka & yg sewaktu dgnnya, kami cadangkan utk ambil Set D (Pakej Asas Kecantikan Kulit) yg terdiri daripada:

(1) Vita-E Complex
  • Sebiji kapsul 400 IU vitamin E diformulasikan dari sumber 1kg benih gandum yg diganding bersama 500ml minyak safflower, 8 kg bayam & 500 g badam.
  • Pengambilan sebiji kapsul ini dapat melambatkan penuaan, mengurangkan kedutan, garis halus, parut, akne (jerawat) & bintik penuaan. Ia juga manpu memulihkan tekstur kulit & tona wajah, dada & otot peha

Harga Runcit: RM149.00


(2) B-Complex

  • Mengatasi masalah stress
  • Kandungan vit B yg lengkap beserta Asid Folik & Biotin yg semulajadi dapat memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan dan insomnia (penyakit sukar tidur)
Harga Runcit: RM53.75

(3) Vitamin C




Harga Runcit: RM37.50

  • Merangsang pembentukan kolagen (sebatian asas otot, tisu, gusi, rangka & tulang rawan). Dengan ini, ia mampu memperbaiki kedutan & menghalang otot menjadi lembik
  • Pengambilan vitamin C setiap hari dapat memastikan kulit yg lebih cerah, melambatkan penuaan & menyekat pembentukan pigmen (punca kpd masalah jeragat)


Ada masalah resdung x?
Kalau ya, tambah dengan alfalfa.
Alfala Complex Shaklee yg kaya dgn klorofil adalah sangat beralkali. Ia bertindak meneutralkan badan yg berasid dgn cara menghilangkan toksin dari badan, membersihkan hati, usus besar & darah.
Hasilnya, kulit akan kelihatan cantik.

Harga Runcit:RM53.75 (s) & RM97.50 (L)


Cakap saja xguna jugak kan.
Ni antara beberapa testimoni berjaya yg dapat kami kongsikan di sini...





 

 




Berminat utk atasi masalah kulit jerawat?
Boleh terus menghubungi saya, Zaleha (Shaklee ID: 962548)
SMS/ Whatsapp: 0197646021.
Dapatkan harga istimewa serta tips eksklusif panduan pemakanan dari saya.

Kos penghantaran serendah RM6 (S/M) RM20 (S/S)

COD (Cash on Delivery) di sekitar UTM, Taman Universiti, Skudai & Johor Bahru. 





Mudahkan kehamilan dengan set kesuburan GLA Shaklee (Wanita) + Zinc Shaklee (Lelaki)



Sebuah rumahtangga yang bahagia lebih berseri dgn kehadiran cahaya mata. Ramai juga pasangan di luar sana yg telah bertahun-tahun berkahwin namun, masih belum dapat memiliki @ menambah lagi ahli keluarga mereka.
ISTERI
Beberapa sebab kenapa wanita sukar hamil @ sukar hamil lagi dapat dikenalpasti seperti:

·        Masalah penggunaan pil perancang kerana faktor ingin menjarakkan kehamilan selepas kelahiran terdahulu
·         Kitaran haid yg tidak teratur
·         Permukaan rahim yg diselaputi oleh lemak

Dari pengetahuan rakan & sahabat sekeliling yang menggunakan pil perancang, kebanyakan antara mereka akan mengalami masalah haid yang tidak teratur. Ini mungkin disebabkan oleh penggunaan pil hanya akan mengganggu keseimbangan hormon wanita serta mengakibatkan pendarahan di antara tempoh haid. 
Seperti yg kita sedia maklum kitaran haid yg teratur diperlukan sekurang-kurangnya bg mengetahui tempoh kesuburan (pengovulan)




Bagi kitaran biasa 28 hari, hari kesuburan secara normalnya bermula sekitar hari ke 9/11 sehingga hari ke 15/18 (dikira termasuk hari pertama haid bermula). Tempoh kesuburan bermakna ovum yg telah matang akan dilepaskan bg tujuan berlakunya persenyawaan. Beberapa hari sebelum kesuburan berlaku (sekitar hari ke 7 hingga 11), dinding uterus akan mula menebal (bagi persediaan utk menerima penempelan dari ovum jika berlaku persenyawaan dgn sperma. 
Tanda pengovulan mungkin berlaku apabila:
  • suhu badan sedikit meningkat (pemeriksaan dilakukan secara konsisten seawal bangun pagi)
  • payudara menegang
  • kekejangan @ kekebasan urat saraf
  • penambahan dalam discaj (mukus licin seperti telur putih) oleh vagina @ lendir serviks
Jika tiada sebarang persenyawaan berlaku sepanjang tempoh kesuburan/ pengovulan berlaku, ovum (telur) akan pecah, salur darah pada dinding uterus akan terurai sementara semua hormon bg tujuan penempelan akan merosot. Maka kitaran haid akan bermula kembali.
Peranan GLA Shaklee dalam kesuburan seterusnya mempengaruhi kehamilan
Harga Runcit: RM 91.25
  • Mengandungi Gamma Linolenic Acid (GLA) yg diekstrak dpd Borage (2 kali ganda lebih GLA, 3 kali ganda lebih bioavailabiliti & 3 kali ganda lebih berkesan berbanding ekstrak dari Evening Primrose Oil). Setiap 300mg GLA yg terkandung dlm sebiji kapsul ini diperkaya dgn gabungan minyak sunflower & vitamin E bg tujuan keberkesanan & kestabilannya.
  • Borage adalah herba terkenal di Barat yg dpt merawat ulser, mengeluarkan virus, membersihkan kahak, melegakan kebas urat saraf serta mengurangkan kelesuan & meningkatkan stamina
  • GLA meningkatkan penghasilan lendir serviks yg pekat & berkualiti tinggi* utk kesuburan, justeru meningkatkan peluang persenyawaan dgn sperma. Permukaan lendir serviks yg pekat & berkualiti membantu & memberi jangka hayat yg lebih bagi sperma utk terus hidup sehingga hari ke 5.
  • GLA juga mampu mengurangkan paras kolestrol. Ada wanita tidak mampu mengandung kerana didapati terdapat salutan lemak pd permukaan dinding uterus. Hal ini dpt diatasi oleh GLA ini.
  • Kehadiran GLA membantu sperma berenang menuju uterus seterusnya bersenyawa di dalam ovum
  • GLA turut membantu memperbaiki kitaran haid. Ini kerana GLA mampu membentuk prostaglandin bg mengawal selia hormon pada wanita
 * Lendiran serviks yg sihat adalah berwarna spt putih telur. Awas jika lendiran serviks tersebut berwarna kuning, hijau @ coklat. Ini menandakan wanita tersebut mempunyai masalah kesihatan. Sila rujuk pakar perbidanan anda.
 SUAMI
Kadang kala masalah kesuburan bukanlah berpunca daripada isteri semata-mata. Kesihatan suami juga harus dititikberatkan.
Berikut adalah carta sperma sebagai rujukan hasil daripada pemeriksaan yg dibuat ke atas cecair semen (air mani) bertujuan mengukur tahap kualiti sperma / kesuburan suami.
Bagi memastikan kesuburan / tahap kualiti sperma suami yg optima, disarankan bg pengambilan zinc.
Peranan Zinc Shaklee oleh suami bagi Membantu Memudahkan Kehamilan


Harga Runcit: RM 33.75
  • Bahan daripada zinc glukonat semulajadi yg diganding bersama nutrient semulajadi yg lain spt kalsium & serbuk alfalfa utk menghasilkan zinc kompleks yg mudah diserap tubuh
  • Mengaktifkan 200 jenis enzim & berkebolehan menggabung DNA, RNA & protein bg merangsang regenerasi sel
  • Memperbaiki Masalah Prostat - Pengambilan harian zinc telah terbukti melalui kajian dpt mengurangkan prostatomegaly/ pembengkakan prostat dlm kadar 70 %
  • Kemampuan Seks Lelaki - Pengambilan zinc utk jangka masa yg panjang dapat memperbaiki kemampuan seks lelaki, impoten (mati pucuk) & meningkatkan kiraan sperma. Zinc yg secukupnya penting bg menghasilkan keupayaan seks yg bertenaga**
** Fakta tentang Zinc: Prostat lelaki mengandungi 10 kali ganda zinc berbanding organ-organ lain. Zinc memainkan peranan yg penting dlm organ seks lelaki. Kekurangan zinc  yg serius boleh mengakibatkan masalah spt kematangan organ seks yg lmbt, mati pucuk, perkembangan yg kecil @ merosot pd testikel, kiraan sperma yg rendah, kemerosotan fungsi seksual, penuaan pra-matang & rambut gugur. Oleh itu, zinc sebenarnya amat diperlukan seawal usia remaja sehingga ke umur tua.

Untuk  keterangan lanjut /ingin mendapatkan harga yang istimewa serta tips-tips ekslusif panduan pemakanan & konsultasi hanya melalui saya;

Sila sms/whatsapp <MINAT SET SUBUR SUAMI & ISTERI> ke
0197646021
Zaleha
Shaklee ID: 962548
Pengguna & pengedar sah Shaklee
COD sekitar UTM, Skudai & Johor Bahru
Postage serendah RM6 Semenanjung Malaysia / maksimum RM20 Sabah & Sarawak



Kelebihan sertai MLM Shaklee Selain Dapat Cash Back


Shaklee antara syarikat MLM yg well developped setanding dgn sykt MLM terkemuka lain. Bg pengalaman saya yg lalu, Shaklee adalah sykt MLM yg ke-4 yg pernah saya sertai.
xdinafikan perasaan ragu2 utk kembali berkecimpung tu ada

Antara persoalan....

Mahal ke yuran?

Perlu maintain bayaran @ point tertentu ke?

Ini jawapan mengapa saya kembali berminat dgn bisnes MLM tetapi kali ini sangat teruja berniaga melalui Shaklee

Yuran & Cash Back


Dgn modal serendah RM65 + RM10 (jika rajin boleh ambil di branch yg berdekatan, RM10 boleh simpan poket) anda boleh menikmati semua vitamin Shaklee pada harga ahli, jimat sehingga 20-30% berbanding harga runcit. Keahlian adalah seumur hidup ya..

Seperti memiliki kad keahlian supermarket AEON (sbg cth), Shaklee juga memberi points/ mata ganjaran pada setiap ahli yg sah setiap kali pembelian dibuat menggunakan ID masing-masing. Points ini boleh ditukarkan kepada cash bonus (cash back 5-21%). 

Maintain point


Tidak perlu utk maintain..
Sekiranya hanya untuk makan sendiri @ kongsi dengan seisi keluarga sahaja


Bisnes & Coaching On-Line

Paling best adalah bila dapat suatu ilmu yg dikongsi dlm team hanya secara on-line..

Group kami terdiri daripada lebih 3000 ahli berdaftar termasuk pakar perubatan, ahli farmasi yg juga mengamalkan supplement Shaklee utk kesihatan yg optimum..

Seperti WAHM (Work at Home Mum) yang lain, bisnes Shaklee ini telah pun terbukti mampu menjadikan suri rumah jauh lebih berjaya (punya wang sendiri + masa berkualiti utk seisi keluarga + mempunyai kesihatan yg optimum + dapat membantu kehidupan masyarakat yg lebih sihat)berbanding wanita yg duduk di pejabat (8am - 5pm) makan gaji, menghadapi krisis harga petrol yg semakin meningkat, hujung bulan dpt gaji, tgh bulan dah kekeringan byr hutang, masa terbuang di kesesakan lalu lintas serta hampir tiada masa kualiti utk diri sendiri & keluarga.

Alhamdulillah, melalui group besar team Master Lyna Noh & group direct upline Puan Farha Maskury, aku dibentuk utk mencintai perniagaan. Sememangnya berniaga itu suatu sunnah, ditambah pula pada zaman yg semakin canggih, eksploitasi teknologi itu adalah suatu keperluan. Peniaga alam maya lebih dicari & dihormati berbanding peniaga yg mengetuk pintu dari rumah ke rumah.

Selain mencari wang utk keperluan duniawi, melalui Shaklee (di bawah group kami) insyaallah kami juga dibimbing utk persediaan menuju akhirat.

Jom sertai kami!


Zaleha Abdul Salam
Facebook: Zaleha Awaluddin
SMS/Whatsapp: 0197646021
email: zaleha.abdulsalam@gmail.com
zalehaabdulsalam.blogspot.com







Vitamin untuk Minda Pelajar Cergas & Cerdas

Alhamdulillah baru-baru ni saya mendapat maklum balas positif tentang vitamin yg telah saya jual kepada seorang pelajar di UTM.



Adik ni seorang pelajar ijazah lanjutan di  Institut Ibnu Sina, UTM. Rutin harian beliau adalah membuat kerja-kerja penyelidikan yang kadang kala memerlukannya berada di Makmal seawal jam 8 pagi. Saya amat memahami kesibukkan serta penat jerih pelajar sebegini tambahan pula Ibnu Sina di UTM merupakan bangunan yg paling nun jauh di atas bukit jika dibandingkan dgn Fakulti lain.

Dengan ESP, sekurang-kurangnya pagi beliau telah pun diisi dgn sarapan yg berkhasiat & mengenyangkan serta memberikan tenaga utk memulakan hari yg panjang. Alhamdulillah, saya juga tumpang gembira dpt tolong golongan pelajar dlm usaha nk menuntut ilmu. Mudah-mudahan Allah saja yg membalas setiap usaha yg dilakukan.

Set mudah yg nak saya perkenalkan adalah gandingan ESP + Lecithin + B Complex



Kenapa ESP, Lecithin & B Complex?


ESP (Energizing Soy Protein)

 Harga Runcit: RM150

  • Rumusan dari soya (Non-GMO)
  • Mengandungi 9 asid amino penting yg tidak dapat dihasilkan oleh tubuh badan kita serta diperkaya dengan 5 sumber vitamin & 4 sumber mineral
  • Merupakan makanan yang dikategori sbg indeks glisemik rendah (glukosa yg terkandung didalamnya akan dilepaskan secara teratur & perlahan-lahan, lambat dicerna serta lambat dihadam membuatkan lambat rasa lapar
  • Satu hidangan ESP (1-1.5 sudu besar) bersamaan 2 kali ganda daging, 4 kali ganda telur, 12 kali ganda susu, rendah lemak, tiada kolestrol, tiada asid uric, serta sgt mudah diserap oleh tubuh manusia
  • 1 balang (canister) dgn berat isipadu 850 g boleh bertahan sehingga sebulan (utk penggunaan maksimum 3 sudu besar sehari).


Lecithin


 Harga Runcit: RM52.50
  • Ekstrak kacang soya organik (Non-GMO) dgn kandungan lecithin soya sebanyak 520mg termasuk 80mg kolin & 48mg inositol, fosforus & lemak x tepu.
  • Menyerap vitamin yg larut lemak - sgt membantu tubuh menyerap vit larut lemak spt A,D,E & K
  • Melindungi hati & membantu memulihkan kesihatan hati - mampu menghalang lemak drp terenap di hati, sirosis hati & hati yg berlemak.
  • Pemecahan lemak & kolestrol - berfungsi sbg pembersih salur darah, pengambilan tambahan lecithin membantu mengemulsi & metabolisme lemak, kolestrol & trigliserid dlm tubuh
  • Mempertingkatkan daya ingatan & meringankan stress - kolin yg terkandung di dalamnya bertindak sbg penghantar utk saraf kranial yg mempertingkat kuasa pembelajaran, memperbaiki daya ingatan serta mampu menghalang Alzheimer (nyanyuk) & meringankan stress.
  • 1 botol dgn isian 180 biji kapsul boleh digunakan sehingga 2 bulan (utk pengambilan 3 biji sehari)



B-Complex
 Harga Runcit: RM53.75
  • Terdiri drpd 8 komponen penting vit B (B1, B2, B3, B5, B6, B12) termasuk 100% biotin & asid folik yg semulajadi
  •  Menukar makanan kpd tenaga - Berfungsi membantu penghadaman, menukar lemak, karbohidrat & protein kpd tenaga sekaligus berperanan mengurangkan rasa letih/ lesu.
  • Melawan stress (tekanan) - Memastikan kesihatan fungsi saraf, sekaligus meredakan sakit kepala, tekanan, kemurungan & insomnia (sukar tidur)
  • Rambut beruban & gugur - Membaiki masalah kulit kepala, kelemumur, rambut gugur, beruban & mengekalkan kesihatan rambut
  • Baik utk mata - Mengurangkan masalah keletihan mata, mencegah katarak, meningkatkan kualiti penglihatan serta memperbagus memori & daya pemerhatian/fokus.
  • Mencegah anemia - Membantu pembentukan sel darah merah yg sihat & antibodi, merangsang sirkulasi darah dlm tubuh, merendahkan paras sistin utk kesihatan jantung, merawat/ mencegah anemia (kekurangan sel darah merah), sakit kepala, pening, lemah semangat, keletihan, migrain, muntah-muntah, mabuk darat @ laut
  • Meredakan senggugut - Baik utk mereka yg sering dilanda PMS (sindrom pra-haid), meredakan kerisauan, keresahan & masalah penghadaman terutama utk mereka yg mengambil ubat hormon / ubat tahan sakit
  • Mencegah perlcche - kerekahan mulut (mouth chilitis), mencegah jangkitan lidah (glossitis) & nafas berbau
  • Meredakan alahan
  • 1 botol dgn isian 120 biji boleh digunakan sehingga maksimum 4 bulan (utk pengambilan 1 biji sehari)

Berminat utk mendapatkan semua 3 produk / pilih satu/ dua saja dari supplement di atas?
Dijemput utk
SMS/ Whatsapp saya Zaleha di 0197646021 @
Kadar pos: Serendah RM6 (S/M) & maksimum RM20 (S/S)
COD sekitar UTM, Skudai, Johor Bahru

Harga istimewa akan diberikan bagi anda yg mendapatkan kod khas dari saya (SMS/Whatsapp/email)




Penawar Sakit Sendi Lutut

Mak kat kampung di Yan, Kedah selalu sebut sakit lutut, lenguh-lenguh sendi.. Kesian dengar kalau cakap melalui telefon.

Kami 6 beradik dah xduduk setempat dengan mak & ayah. Akak (yang sulong) menetap di Balakong. Abang (anak kedua)berada di Alor Setar. Kakak (anak ketiga) tinggal di Seberang Perai. Aku yang keempat ni dah bermastautin di Skudai, Johor sejak 7 tahun yang lalu. Adik di bawahku bekerja di Kuala Lumpur manakala adik yang bongsu pula masih belajar di sebuah IPTA di Batu Pahat.

Bila fikir-fikir balik, kesian juga kt mak.
Kalau setakat kirim duit, apala sangat.
Orang-orang tua ni bukanlah suka sgt nk berbelanja.
Jadi duit bulanan anak-anak kirim tu jadi berkepok-kepok.

Satu hari aku bertanya pada mak,
" Mak nak x Leha bagi supplement utk mak cuba guna?"
Kata mak, " Ada lagi sebotol jenama 'K....'."
Aku bertanya lagi," Tapi, Leha Nampak mak xlega-lega pun sakit tu?"
Mak menjawab, " Yalah.. Nak buat macam mana?"

Aku: Mak, ada produk Shaklee khas utk sakit lutut mak ni...
Mak: Ya ka? Xtau plak ada. Bukanka utk ibu menyusu saja ka?
Aku: Xlah mak. Ada ni ha. AJHT. Nah, mak cuba la.

Seminggu kemudian....

Mak: Assalamu'alaikum, Leha.
Aku: Waalaikumussalam mak. Mak sihat?
Mak: Sihat. Alhamdulillah Lega mak rasa lutut mak ni dah x rasa sakit lagi. Baguihla ubat yang Leha bagi ni. Elok sangat la utk kami yang dh berumur ni.
Aku bersyukur kpd Allah, aku masih berkesempatan memperbaiki mutu kehidupan harian mak. Sekurang-kurangnya aku membantu memudahkan urusan ibadah & tugas-tugas hariannya

Ubat apa tu ya?
AJHT...
(Advanced Joint Health Tablet)


Antara kebaikan AJHT:
(1) menyokong keselesaan sendi
(2) membantu kekalkan tulang rawan
(3) memelihara tisu penyambung yang sihat...



(4) melancarkan pergerakan harian
(5) sangat berkesan, kesan positif selepas 5 hari pengambilan (ada ujian klinikal tau)
(6) menghalang pembentukan bahan kimia yang merosakkan tulang rawan
anti radang semulajadi
(7) dibuat dari sumber tumbuh-tumbuhan semata-mata, asli dan semulajadi
(8)memberi kekuatan kepada struktur sendi
(9) bertindak seperti kusyen untuk melindungi tulang rawan, juga
(10) membekalkan glukosamina (penting untuk binaan tulang rawan dan lendir untuk licinkan sendi dalam tendon dan ligamen.

Sangat disyorkan utk dijadikan hadiah buat ibu & ayah serta sahabat/ saudara mara yg bermasalah spt sakit sendi/ lutut/ kebas2 otot dan yg seumpamanya.
Mudah2an mereka lebih selesa dlm menjalankan solat/ibadah/tugas harian dgn kesihatan sendi serta tulang yg lebih baik.


Berita baik!


Promosi sah sehingga stok masih ada!
Ingin mendapatkan harga istimewa ini dari saya?


Sila SMS/ Whatsapp Vit Sendi Lutut ke 0197646021
(Zaleha - Shaklee ID: 964548)
Postage: Serendah RM6 (S/M) & maksima RM20 (S/S)
COD di sekitar UTM/ Skudai/ Johor Bahru